poor baby who's born this day.

Idag är det såkallade skottdagen. Den tjugonioende februari. Stackars barn som föds idag, liksom, bara fylla år var fjärde år. Och det är löjligt hur glad jag är över att statistiken har höjts de senaste dagarna. Något annat som  är löjligt är hur fort det här sportlovet gått, har verkligen inte hunnit med allt jag velat. Men, än är det inte över :3
Peace.

creepy creepers.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker såna här kallade Creepers är skitsnygga eller skitfula. De känns ganska awesome, men samtidigt.. osköna. Jag vet inte. Hade kunnat köpa ett par om de funnits i butik någonstans här i Luleå. Men så vitt jag vet gör de inte det. BUT WHAT DO YOU GUYS THINK 'BOUT THEM?
Peace.

to take advantage of something.

Fint väder även idag. Tar vara på sportlovet. Far in till stan och äter lunch med mina fina farföräldrar. Bär min pippitröja som är lite stor och lite ful men ändå.

through space and thunder.

trauma.

Igår hände något för en av mina finaste vänner. Något som inte är bra, eller roligt. Något sjukt och hemskt. Och nu vill jag bara berätta att jag älskar henne otroligt mycket, och att jag aldrig tar henne för givet. När jag fick reda på det här fick jag själv en liten chock, och jag insåg hur farligt livet kan vara. Jag hoppas för universums skull att det hela inte blir så allvarligt som det faktiskt kan bli.
Jag älskar dig fina vän, och det är hemskt att du ska behöva vara med om något sånt här. Men jag vill att du ska veta att jag finns här oavsett vad.

the old will never get new.


Bland de första bilderna jag tog med mitt älskade 50mm objektiv. Rent spontant bara tröck av i förbifarten. Vart ganska mysigt. Ändå. Älskar kyrkbyn i gammelstan, men den lyckas aldrig bli lika fin på bild. Eller, jag lyckas då aldrig.

Idag har varit en toppen första dag på sportlovet. Ska höra om min vän Marie vill åka lite skidor med mig som avslutning på denna fina dag. Peace.

'cus we are ice skating.







Det var (eller är) riktigt grymt väder ute idag så jag och min kära medmänniska och vän Sannabanan bestämde oss för att vara hurtiga och åka skridskor! Det var dunderhärligt, massa sol och massa varmt och massa folk. Grillade hamburgare gjorde vi också. Och drack varm choklad. Hoppas ni blir lite avundsjuka och bestämmer er för att ta med era vänner ut på en skridskotur imorgon.

Peace.

first day of all days,

Nu ska jag dra mig ut och åka skridskor inne i stan med finaste Sannabanan. PEACE.

it seems to have no end.


Det känns som att den här dagen har hållt på i all evighet. Som att tiden tickar men inte framåt. Som när en klocka har dåligt batteri och visarna liksom bara kämpar för att gå från sjuminuteröverfyra till åttaminuteröverfyra men bara står och gungar fram och tillbaka mittemellan. FATTAR NI?
Min statistik har sjunkit. Drastiskt. Varför, mina kära medmänniskor som gömmer sig bakom sina datorskärmar ute i cyberrymden? Ni hör aldrig av er, vem är ni? Funderar på att skaffa blogresponse. Eller, bloggsvar som det hette på tiden då jag var ung. LÅTER DET BRA?

Vilket onödigt långt inlägg det blev. Jag har fobi mot långa inlägg. Och cambilder.
Peace.

let me tell you, no it is not.

Imorgon börjar sportlovet på riktigt. Någon dag ska jag åka slalom, sova över, träna zumba och förhoppningsvis massa mer kul. Tänkte slå på sims nu eller leka lite med Batman och Naomi. Peace.

star wars episode IV - a new hope.


Nej, jag har inte sett star wars filmerna.. än. Eller, jag har väl sett en liten snutt ur någon film för tio år sedan då min bror äääälskade dem. Vi får väl se, börjar med filmen som gjordes först. A new hope. Kanske blir så fast att jag till och med rotar fram brorsans gamla Star wars affisch? Haha.

some say white ain't a color.



Idag har hittils varit en ganska kass dag. Kroppen har verkligen inte varit på min sida. Känner mig jätteseg och slutkörd. Anyway, bilderna ovan är från igår, som jag snackade om i videon som jag förövrigt skämde ut mig totalt i. HEHE. Ikväll ska jag se starwars. Peace.

melopsittacus undulatus dom.



Jag vill presentera min nya undulatbebis Naomi för er! Hon kom till familjen idag och hon trivs redan (hoppas jag). Sen Robin dog har Batman haft det liten ensamt, och eftersom undulater är flockdjur så blev jag ju tvungen att skaffa honom en kompis. Naomi är bara 1-2 månader gammal och albino, men ändå är hon lite större än Batman som är 1,5 år. Så söta ♥

i am who i am and i always will be.

Ja, man måste väl bjuda på sig själv lite antar jag. Spelade in den ungefär klockan elva imorse, och jag har inte ens borstat håret, hehe..he.  Och jag är verkligen super seriös.. host. Låter lite som att jag säger "vackra och dyrbara", men jag menar självklart "vackra och UNDERBARA". Hehe. ENJOY.

inspiration from another dimension.



Det var sjukt längesen jag hade fram mitt ritblock nu. Har bara ritat på skolan lite och då med vanlig blyerts. Har inte haft det minsta lilla inspiration när det gäller teckningar. Nu tvingade jag mig själv att göra nånting, ritade direkt med finelinern och inte alls speciellt seriöst. Men de har sin charm de med.

one day to zerõ.


Hade världens ultramegavårkänslor när jag promenerade hem från skolan idag tillsammans med Tove. Fast de försvann ganska fort när det började snöa. Har precis gjort klart min "kruka"/vas som har temat "kärlek" i skolan, blev en aning misslyckad men så fort jag får tillfälle ska jag nog allt visa er hur den blev.
På bilden ser ni min kopp jag fick av finaste Jasmine i julklapp. Världens finaste.
Peace.

semmeldagen slash fettisdagen.

Idag är det semmeldagen även kallad fettisdagen. Fick en semla i matsalen på skolan och pappa kom även hem med några efter jobbet. Sitter nu och svullar samtidigt som jag kollar på House. Bäst.

this spring.

Klockan är snart halvfem och det är fortfarande ljust ute. Längtar bara mer och mer till våren, inte nog med att slippa alla metrar med snö utan även värmen och att inte behöva strosa omkring i täckjackor och mössa. Har redan börjat drömma mig bort och här ovan ser ni hur jag VILLVILLVILL gå klädd i vår.

Nagellack - KanDee Shop / Linne - KanDee Shop / Shorts - Runwaydreamz / Hoodie - Soso Happy / Skor - Doc.Martens.

Jag är med och tävlar hos Kan Dee, klicka HÄR för att tävla du med, och klicka HÄR för att besöka Kan Dee Shop.

still so bright on the sky.


Har varit borta ett tag nu, så försöker ta igen lite. Älskar hur det fortfarande är ljust ute när man går hem från skolan en femöverhalvfyradag. Älskar vårsolen och fåglarnas kvitter fast det bara är februari och våren ännu inte egentligen är här. Längtar tills man kan åka skidor på isen och brinna upp i solen.

something different from what it used.


Har länge tänkt bygga om lite i stil- och kodmallarna men först ikväll tog jag tag i det. Har försökt få ihop någonting i photoshop, ändrat, gjort om, kastat bort. Tillslut blev det såhär. Känns ganska bra, lite mer färg och så nu till våren. Hörde fåglarna kvittrade när jag gick till skolan. Kärlek ♥

a lil' bit from lycksele

Lite bilder direkt från kameran från Lycksele. Mamma fotade inte värstans mycket med min kamera utan äcklet skulle fota med sin mobil istället. Sär. Nej, nu ska vi inte vara såna, men är lite less. Kom iallafall hem vid fyra tiden, måste bara säga att det är galet skönt att vara hemma. Längtar till nästa vecka då vi har sportlov.

hotell lappland.



Sitter på hotellrummet och är supertrött. Har sprängande huvudvärk och vill bara bädda ner mig och aldrig mer vakna. Nästan. Har kollat på prisutdelning alldeles nyss, min klubbkompis och kompis Johanna som kom på 16 plats fick kliva upp på scen och ta emot pris. Måste även nämna att Emma från Kalix faktiskt vann hela skiten, Ungdoms SM! Freaking amazing.

tweeting

Tänkte bara snabbt säga att jag nu är framme på Hotell Lappland i Lycksele. Har hunnit åka runt skidspåret och så, nu ska vi snart käka. Planerar inte att uppdatera så mycket om vad som händer här, men jag ska försöka att inte lämna det helt tomt. Men om ni vill veta vad som händer så kan jag tipsa er om att följa mig på twitter, där heter jag jogerenfisk (såklart).

Peace.

kan dee, my friends.


Älskar verkligen Kan Dee's kläder och smycken. Speciellt den nya vårkollektionen [länk]. Längtar verkligen till våren och sommaren. Och jag kan lova er, att då, kommer jag bära Kan Dee så det ryker om det!
(Den ärmlösa toppen och halsbanden kommer från Kan Dee Shop!)

Spana in Kan Dee Shop HÄR eller besök tjejen bakom Kan Dee HÄR.

the day before tomorrow

Idag var jag och Marie i kulturenshus och spelade piano. Det gick faktiskt kanonbra, fastän vi var en aning nervösa. Det tog sin lilla tid, rättare sagt halva dag. Så det blev en kort skoldag för oss.
Btw, min modemedvetna vän Marie har valt ut de två outfit"arna" på de två sista bilderna. ASHETT.

little miss red.

Idag är det alla hjärtans dag, som säkert ingen missat. Fick ett gelehjärta på skolan och fick sluta 50 minuter tidigare. Bar mina röda jeans idag, kändes passande. Annars planerar jag inte att fira denna dag något speciellt, tycker den är liiiite överskattad faktiskt.

my little darling has finally found her way.



Hon är äntligen här. Min efterlängtade Nikon coolpix P7000. Fick vänta tio hela dagar på henne, och nu är hon är. Värsta lyckan när pappa kom hem och sa att hon väntade på mig på posten. Jag kommer ta med henne på alla mina äventyr, troligen redan imorgon.

Peace.

insta every hour.


Blev så fantastiskt påhittig imorse att jag kom på att jag kunde fota en bild varje timme. Så ja, detta är vad jag pysslat med denna söndag. Väldigt intressant. Har även blivit lite sjuklig, känns väldigt passande med tanke på att jag åker USM nästa helg.. tjoho.
Btw så är alla bilder fotade med iphonen och redigerade i instagram.

Peace.

a lil' inspiration on the evening.

Sitter och slötittar/lyssnar på melodifestivalen och surfar runt på massa amerikanska och brittiska klädaffärer samtidigt som min högra fot sover. Vill byta ut hela min garderob till massa såna här kläder, vill köpa massa sosohappy också. Det enda som hindrar mig är att allt är från usa/england (och pengar ofc). Tänk om det fanns en affär i lilla luleå där de sålde alla kläder jag vill ha? Dröm.

a lil' bit warmer.




Idag är det lördag och jag har hela dagen för mig själv. Hela familjen är borta ända tills ikväll. Idag var (är) egentligen en sån där ful-dag, men det var (är) så underbart väder ute att jag vart tvungen att gå ut och fota lite. Termometern visar ju nästan plusgrader! Trodde nästan hela februari och mars hade snabbspolats förbi och att det var vår när jag gick ut. Men så var det ju inte.

from the north to the southwest.






Fyra bilder från Kukkola. Det var där jag åkte skidor senast, om man inte räknar med igår. Åkte skidor igår för första gången på nästan 2 veckor. Sjukt. Har varit så galet kallt här alltså. Men nu blir det varmare och min ena skida går sönder och USM vankas nästa helg. Juppjupp.

Peace.

the philippines.


Ni får gotta er i en bild på min übersnygga Pac-man mugg som jag är lite småkär i. Fick den av min riktigt fina vän Marie.
Sitter just nu och drömmer mig bort till Filippinerna, för det är nämligen inte helt omöjligt att den förverkligas om inte allt för länge :)

looking forward.

Det blir varmare och varmare ute, faktsikt. Fast det är fortfarande kallt, men ändå. Har även något fel med mina ben, kliar som satan i gatan när jag har jeans på mig. Inte kul. Min kamera hade inte kommit idag, så jag håller tummarna för att den kommer imorgon :3

an ordinary day in february.



Trotsade kylan här om dagen och gick ut och fotade lite snabbt. Det börjar bli liiite varmare ute, men det är fortfarande under -20 vilket betyder ingen-träning-på-skidor. Far istället iväg på gymmet om ett tag.

Uppdaterade aldrig igår, men tiden räckte inte till och inspirationen var låg. Ville heller inte känna mig tvungen till att blogga. Så ja, det vart lite tomt. Excusez-moi.

we´re drained of our will .


Nikon D60 + Nikkor 50mm 1.8G // S1/20 f3.2 ISO200

Och grattis till min fina vän Marie. Grattis.

too cold to go outside.




Det var så bra ljus även inomhus (från fönstrena) igår så jag passande på att fota lite mindre seriösa.. självporträtt. Älskar min tribe hood galet mycket, så fort jag lyckats samla ihop lite pengar så blir det nog att beställa hem en till :D

celica westbrook.



Tänkte att jag kunde bjuda på lite underbar musik såhär på kvällskvisten (hehe, lol). Kollade igenom mina dokument tidigare och hittade massa påbörjade noveller som jag skrivit.. uschfyblä säger jag bara. Anyway, hittade även en låt av Celica Westbrook. Dör. Lite.

can you hear the chaos inside?.


Täpp i näsan, hosta och huvudvärk. Jamen det var ju trevligt. Denna kyla kan ta sig. Nu ska jag spela sims och tycka synd om mig själv.
Peace.

urbanears.


Det här är mina underbara urbanears som jag fick i julklapp. Ville egentligen ha ett par lila eller blå, men det var slutt. Men jag måste faktiskt erkänna att den rosa färgen är asfin!
Hoppas ni förstår att jag inte är speciellt sugen på att gå ut och fota när termometern visar -33. Får väl passa på att fota lite inomhus istället eftersom himlen är klarblå ute! :)

impulse.


Gjorde just världens impulsköp. Har kollat ett mycket litet tag (en vecka exakt) på Nikon Coolpix P7000. Nu är den min. Begagnad. 1594 svenska riksdaler. Sjukt glad. Men samtidigt känns det tomt då jag är helt pank.. hm. Konstig känsla de där. Men det känns förhoppningsvis bättre när jag har kameran i handen. Förhoppningsvis.

OBS: Inte min bild. Lånad från tradera, användare tess2002

fem steg bakåt två steg fram, på lite håll liknar det dans.


8 juli 2010. Ett datum jag aldrig glömmer. Kan inte fatta att det är ett och ett halft år sen. Känns som i somras. Knas.
Förövrigt fuckar blogg.se upp bilden rejält, den är egentligen mycket skarpare. Hm.

flee while you are free.


Bilden talar. Tagen i december någon gång, redigerade den på nytt igårkväll. Peace.

color vs. no color.



Har lite bildbrist så jag får bjuda på lite bilder från december. Fagert. Har en massa inspiration men jag vet inte vad. Lyckas helt enkelt inte ta tummen ur röven och göra nånting. Suktar efter en kompakt kamera (Nikon Coolpix P7000) gör jag också. Funderar på att lägga ett bud på tradera. Awe.
RSS 2.0