omnomnom.

Här är tröjan jag köpte som var jättefin. Rotade fram en gammal teckning jag gjort, eller ja, jag hade bara skrivit "kent" men ändå. Ramade in tillsammans med biljetten, en liten bit konfetti och en fågel från konserten 2010.

Kommentarer
Postat av: jasmine

Åh, kent!!! Måste köpa tygpåsen när jag ser dem den 19e augusti. Tänkte köpa den när de var på PIP men hann inte, pga jobbade.
Tack som fan för att du ringde mig. Satt på landet och spelade kort och så ringde du och jag tänkte inte på att du var på konsert, men ändå kände jag inom mig vad det var. Satt där och var helt tyst och fick tårar i ögonen. ♥

sv; Jag använde mig av teleobjektiv så det är ett under att jag ens fick skarpa bilder, hah. Men scenen är pytteliten och jag stod längst fram så det är nog enklare att få bättre bilder på artisten då. Typ kent har ju en jättestor scen och ska man ta ett bra kort på typ jocke så måste man ha zoom på objektivet. Och man får ju inte ha med sig vilken kamera som helst in så det är ju svårt!!! Men det är bara att tränatränaträna.
Jag fotar i raw också (du gör kanske också det i vanliga fall?) så det ökar ju bildkvalitén en massa. :)
KRAM!!!!

2012-08-01 @ 12:16:16
URL: http://www.brokigagestalter.blogg.se
Postat av: louise

åh kent, håller på att bli helt galen har missat alla deras konserter.
blir inte alls ett dugg avundsjuk.

2012-08-16 @ 20:42:42
URL: http://supercool.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0