det ekar tomt i trappuppgången.


Jag vet att det har varit lite dött här på bloggen. Har helt enkelt inte haft varken inspiration, lust eller tid. Jobbar ju från halv nio till fyra och direkt man kommer hem så orkar man ingenting. Men i helgen hoppas jag på att det ska bli ändring! Är ju ledig och förhoppningsvis blir det lite bättre väder (så kallt med regn hela tiden).
Peace out!

Kommentarer
Postat av: Mary

Jag förstår dig precis ibland tappar man inspirationen och orken.

Men du får ha dn bra fredag! :D



Jätte fin bild!

2012-05-11 @ 12:57:06
URL: http://mymary.blogg.se/
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Kan väll börja säga att jag endast är 14 år och vad ska jag göra i 14 års åldern som inte kan resa till tx LA och gå på additions för att komma in i en film, ja då bloggar jag! Det är mitt första alternativ nu när jag INTE har något annat att göra så jag blir känd. Men sen när jag fyller 18 har jag ju tänkt helt andra planer om bloggen inte fungerar jag då flyttar jag till LA och försöker att bli känd där med. Man börjar med små steg om du inte förstod det...



Sen så säger du att min blogg är samma som alla andras, jag har faktiskt inte sett så många bloggare som syr egna kläder, har en stor dröm som min och som skriver smarta saker (enligt mina läsare) i "åsikter och tankar" inläggen, många tycker det är jätte intressant och jag kan ju inte bara skriva om att jag syr när jag inte syr exakt hela veckan har ju plugg och massa annat att tänka på just DÄRFÖR skriver jag som alla andra och lägger upp musik videos och sånt skit.



Vet du det är såna människor som du som inte kan FRÅGA först och ta reda på fakta innan man börjar öppna sin käft, eller ah i detta sammanhang börja skriva! Nästa gång fråga mig istället vad vill du bli känd med? Så svarar jag och så kan du ju fortsätta att ta reda på fakta SEN kan du säga vad du tycker. :)



PS: Vem tar inte google bilder lite då o då till sin blogg? Du gör säkert det fast från weheartit...

2012-05-11 @ 13:57:11
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Madeléne

Hejsan!

Jätte fina bilder tar du och jätte häftig blogg! Den rockar! ;) Hoppas du får en trevlig helg *och jag skulle vara evigt tacksam ifall du ville följa denna blogg och min foto blogg på www.maddespictures.blogg.se*

Trevlig helg! ;)

2012-05-11 @ 17:28:39
URL: http://mmeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0