VÅRKÄNSLOR [fototävling]


Nu är det så att jag har fått "äran" att anordna en fototävling för er i samarbete med Tvspelsweb.se! Ni ska alltså ut och fota vårkänslor och sedan antingen lägga upp bilden på din blogg eller maila den till mig. Tävlingen avslutas på lördag klockan 20:00 och priset är ett presentkort värde 150kr hos tvspelsweb.

Såhär gör du för att tävla:
Skriv ett inlägg på din blogg (alt. maila mig) om tävlingen och länka till Tvspelsweb.se, till det pris du vill vinna (värde 150kr) samt till min blogg. Du får även gärna skriva en kort motivering och förklaring om din bild. Skriv sedan en kommentar till det här inlägget om att du är med och tävlar med en länk till ditt inlägg. Glöm inte att fylla i din e-postadress så jag kan kontakta dig om du vinner.

Jag kommer sedan välja ut den bild jag gillar mest och publicera vinnaren på min blogg, länka till hens blogg och kontakta hen så hen kan få sitt pris! Lycka till!

PS. Vill man så kan man välja ett pris som kostar mer än 150kr, och då får du betala resterande pengar själv. Väljer man ett billigare pris får man inte tillbaka resten av pengarna. Kom även ihåg att det tillkommer en fraktkostnad på 39kr. DS.

feelings from another dimension.


Det har varit ett helt fantastiskt väder idag. Har suttit ute i solen och bara glassat. Känns verkligen som att sommaren närmar sig nu! Om en tio minuter sticker jag iväg på skidavslutning med klubben, blir nog kul!

Peace out.

när vi inte längre har tid måste vi samla kraft.

reaching for something independent.

Har traskat runt på stan hela dagen med min mamma. Fick med mig dessa tre plagg hem, från H&M och Bikbok. På vägen hem hämtade vi ut ett paket från adlibris, nämligen Hunger Games triologin! Så nu ska jag sätta igång och läsa, har riktigt höga förväntningar. Hehe.

Peace out.

när vi tänkte tillbaka tänkte vi aldrig på oss.

Alltså det är ju helt fantastiskt att så många fina människor klickar in på min blogg fast jag inte ens bloggar. Sinnes. Men nu är jag tillbaka, och anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag höll på pyssla med saken ovan. Min fina " Timmy " som inte alls är så fin. Nu ska jag skriva en rapport om honom och ikväll vankas fredagsmys! Och alltså ja... han ska få ben. Snart.
Kram.

nu säger vi tack och lämnar tillbaka.

ASSÅ SHITMAJBRITT VAD GLAD JAG BLIR NÄR NI ÄR SÅ SNÄLLA OCH RARA OCH LÄSER MIN BLOGG OCH KOMMENTERAR. VILL BARA SKUTTA AV LYCKA. I SKRIVANDE STUND (SOM MAN SÅ KLYCHIT SÄGER) SÅ HAR JAG FYRTIOFEM STALKERS PÅ BLOGLOVIN MEN JAG VET ATT NI KAN BÄTTRE OKI? VI SATSAR PÅ FEMTIO SÅ HÖRS VI IMORGON. SOUNDZ LIKE A DATE RIGHT?!
TACK FÖR ATT NI ÄR SÅ UNDERBARA OCH GÖR MIN DAG HELT AZUM. KANSKE INTE SVARAT PÅ ALLA KOMMENTARER MEN ASSÅ. TACK ÄNDÅ. NI ÄR BÄST (EFTER MIG SÅKLART). PUSS.

A touch of summer.

Den senaste tiden har jag varit lite lat vad det gäller fotografering men framförallt redigering (om det inte är en bild som går ut på att redigas vill säga). På dagarna efter skolan använder jag för det mesta min laptop, och på den har jag inget redigeringsprogram. Men då tycker jag det är supersmidigt att redigera bilderna direkt i kameran! Brukar bara lägga på ett rosa/lila färgfilter och ibland snabbretuschera. Funkar kalasbra! Har gjort det med bilden ovan :)
Fred ut.

Fishbone/fishtail braid.

Igår provade jag att göra en fiskbensfläta på mig själv. Det var inte alls lika svårt som jag trodde. Men det tar lite tid, speciellt i början. Hade en fläta på dagen, sedan under natten sov jag med två stycken så det blev lite lockigt idag :)

Peace.

 

 

skolavslutningsskor?


Fick frågan av en fin vän idag vilka skor jag ska ha på skolavslutningen. Det är ju sinnessjukt hur nära sommarlovet är nu, nästa vecka går jag på prao och sedan är det bara knappt fyra veckor kvar! Har ju redan inhandlat kläder, men skor ska jag nog ta ett par jag redan har. Det står mellan tre par, ett par som jag köpte i Thailand 2009 (!), ett bar sandaler jag köpte för ett eller två år sedan och mina låga beigea Converse. Jag tror det lutar mot Conversen... men jag vet inte. Vad tycker ni? :)
Ps. Håll musen över bilden för att se en annan bild på skorna Ds.

a moment for me, myself and I.

Nu har jag verkligen tagit tag i saken och börjat med yoga! Letade upp en hemsida på nätet som heter Yogaforalla.se och hittade en video för nybörjare. Tänkte göra den varje kväll, för det är verkligen superskönt. Älskar hur det bara knakar i kroppen och känslan efteråt... det är svårt att beskriva, ni borde verkligen testa!
Den jag gör är en nervarvningsyoga och är bara 15 minuter, men man kan ju hålla på i upp till tre timmar om man så vill. Klicka HÄR för att prova på yoga du med :D
(gud vad reklamit det här inlägget blev men myeah, im serious.)

pink confusion.

Hola amigos! Innan jag drog till stan med en vis Sannabanan så färgade jag mina toppar rosa. Dock inte med riktig hårfärg, utan med hårmascara. Kan inte riktigt säga att hårmascaran är den bästa precis, eller det tycker inte jag iallafall. Håret liksom tovar ihop sig och det är sjukt svårt att få det riktigt slätt. Sen blir det färgade väldigt strävt också.. Men helt klart värt om man typ bara vill testa och ser hur det blir innan man färgar på riktigt!
Paz.

släck inte ljusen lämna lamporna på.

Lyssnar på Kents fyra nya låtar som dem tjuvsläppt [länk]. Älskar allihopa, kan knappt vänta tills sommaren då jag mest troligt åker till Sundsvall med en fin vän och ser dem live. Åhåhå.
Om ett tag far jag nog in till stan med en annan fin vän och fördriver tiden. Haha. Ikväll väntas god middag och gäster. En fin lördag helt enkelt.
Och Tack Jasmine för att du hjälpte mig hitta låtarna på Spotify, hehe.

det finns håliga ting, det är där lite ljus kommer in.



En bild på min fina vän Johanna och hennes typ föredetta sköthäst (tror jag?) Trostan. Så söta. Har spenderat hela dagen med denna vän och tyckte därför bilden kändes ganska passande. Slängde in den i Photoshop lite snabbt och redigerade den... och vissa tycker nog den är en smula överredigerad. Men jag gillar den... vad tycker ni? Orginalet eller den redigerade? :)

Peace.

when love comes around you have to enjoy it.

Idag var en bra torsdag för att vara torsdag. Kändes inte så lång och seg och det var faktiskt ganska kul ibland. Nu har jag landat här hemma och matat mina små bebisar (fåglarna) och mig själv. Haha. Ikväll ger jag mig ut på säsongens sista skidträning! Ska bli kul, och sorgligt. Hehe.
Fred ut.

you have to take it all.

Har i snart en vecka varit så gaaaaalet sugen på chokladbollar så det är inte sant! Idag tog jag mig tid och ork och bakade några stycken. Har suttit och pluggat halva kvällen och nu kollar jag på Chuck.
Ni vet "flyg bilden" när jag flyger i ballonger? Jag pratade ju om att jag skulle göra en identitetsbild i skolan, och jag hade en idé då. Men nu idag på bildlektionen kom jag på en ännu bättre idé! Vill bara rita på den nununununu.
Fred ut.

i didn't expect it to be so easy.


Arkivbild. Har för ungefär en timme sen varit ute och sprungit med min vän Johanna. Älskar att springa med vänner, blir tusen gånger roligare och lättare! Sprang cirka 11km och pratade om allt mellan himmel och gjord. Typ. Nämen, det vart väl en hel del surr om dittan och dattan. Fick även höra att jag har en beundrare och att jag är fett cool osv (srsly, sant). Började tänka själv lite och insåg hur mycket jag vuxit i mig själv. Är faktiskt lite stolt.

Peace out.

when you don't know what to do just use whatever you got.

Har fått en ny superidé på en animering (ja, jag är förälskad i animeringar) som jag bara måste göra. Det finns dock en hel del snö kvar här vars jag bor så jag måste vänta tills den smält bort. Medans jag väntar försöker jag hitta inspiration till annat att fota, har varit jättesugen på typ modellfoto och sånt. Men jag vet inte. Hehe. Än så länge får jag väl roa med mig saker jag har, som vårat nyrenoverade sovrum som ni ser på bilderna. Det blev jättefint enligt mig! :)
Peace.

lost between two worlds of right and wrong.


Målade naglarna i pauserna till Gossip Girl som gick på tv alldeles nyss. Vart lite kletigt och mosigt men ja. Målade dock bara vänstra handen (såklart) sen fick jag typ nackspärr. Hehe. Förresten får ni (när ni blivit lite fler) jättegärna säga till om det är något på bloggen ni gillar/ogillar eller något ni vill ha mer/mindre av osv. ki?

Peace.

in the summertime when the weather is hot.


Idag har jag redan gjort vad jag planerade att jag skulle göra igår. Asså, svårt att formulera den där meningen. Men jag planerade igår vad jag skulle göra idag, ki? Vilket var att vakna (viktigt), träna och städa. Fast städa gjorde faktiskt mamma medans jag tränade. Så ja, hehe. Nu har jag suttit i några timmar och redigerat en halvtimmes lång film(er) från när jag och les parents var och bilade i södra sverige i somras. MYSIPYSI.

Out.

let's unwrite these pages and replace them with our own words.


När jag var på stan i början i veckan hittade jag mina efterlängtade byxor/tights/leggings/whatever som jag letat som en gris efter men aldrig hittat eftersom jag inte ens vet vad materialet kallas. Hittade dem iallafall på Monki. Och scvlskvlasrianglfkrmal vart lite kär. Synd bara att de endast fanns i svart och inte i någon färg. Anyway, gick in på deras hemsida och tänkte se om de fanns där, men icke sa nicke. Hittade dock alla dessa fina saker istället. Dreggel.

PEACE OUT.

when we stop breathing for each other, we're drained of our will.

Var hos mina fina vän Marie igår, som jag nämnde. Vi kollade på en asdålig film som jag hade fixat (såklart, haha) och plinkade lite piano och pratade om allt mellan himmel och gjord. Stannade alldeles för länge, haha, men som man brukar säga: tiden går fort när man har kul. Var hemma ungefär halv ett. Idag har jag varit en sväng på stan och nyss åt jag världens goaste gofika!
Peace.

en olycksdag blev en lyckodag helt enkelt.


Idag är inte vilken dag som helst, utan idag är det fredag den trettonde. Vet inte om ni missat det, men isåfall kan jag berätta att idag var min lilla blogg på blogg esse's framsida! Woho. Skulle egentligen ha en gammal bild på mina fina ballonger som hänger i taket (känns ganska passande nu) men den är på mitt minneskort och kameran har slut batteri och jag har ingen minneskortläsare. Phu, det var en lång mening.

Nu ska jag börja rulla mot min vän Marie och kolla på skräckfilm. Peace.

before i met you i was nothing. less than that.


Kollade just på världens finaste film. Eller nej, kanske inte riktigt. Men nästan. Den var liksom så fin på sitt eget sätt. Rekomenderar den starkt. The art of getting by heter den, med Emma Roberts och Freddie Highmore.
Fred.

my heart still beats for you.

Ställde väckarklockan och for ut och sprang imorse. Var ute i cirka fyrtio minuter. Måste verkligen börja försöka vara ute längre, om inte allt för länge ska ju jag och pappa vara med i ferruformmilen. Så det gäller att ligga i.
Men nu när jag klivit upp tidigt och faktiskt tagit mig ut och tagit vara på denna lovdag så ska jag unna mig lite latande framför tvn. Hehe.
Peace.

DIY ~ animering i photoshop.

Jag fick en kommentar av en tjej som ville att jag skulle visa hur jag gjorde animeringen med objektivet, men själva fotogrejen är ju inte så klurig att komma på. Det är bara att testa sig fram, det gjorde jag! Men här visar jag iallafall hur jag gjorde animering i photoshop.



Hoppas ni förstod, annars äre bara hojta till. Peace.

det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat.


Fortsätter med mina svenska rubriker. Det känns som mer jag. Anyway, ännu en till animering. Hihi. Fotade lite igår och mamma bara kollade på mig undrade vad sjuttsiken jag höll på med. Nu ska jag välja ut hundra nya bilder som jag ska framkalla och sen ska jag spela sims. Punkt.

Fred.

hur långt man än kommit så är det alltid längre kvar.


Älskar animeringar, det är ju jättekul! :D
Var på stan idag med en fin vän. Sprang runt och letade skolavslutningskläder (ja, jag är ute i god tid) och tillsist hittade jag det ni ser på bilden ovan. Ni får ser bättre bilder när det börjar närma sig!

Körde på en svensk rubrik idag. Har inte gjort det på hur länge som helst. Började ha engelska hela tiden och sen blev det svårt att bryta mönstret. Haha. Typ tvångstankar...
Peace.

falling from the sky may hurt a little but still, its worth it.

Fyra bilder från min instagram den senaste tiden. Har åkt en del longboard med Sanna, städat och hittat massa gamla saker. Som tilllexempel min gamla veckobok där man skrev vad som hänt i veckan och vad man tyckte om den. Haha. Har även börjat rita på en ny teckning i bilden på skolan, vet inte riktigt vad det blir men... Häromdagen kollade jag på Pocahontas också, nostalgi <3
Fred ut.

you think you own all the land you land on.

Har varit ute hela dagen med den fina tanten till vänster på bilden ovan. Hon är ganska söt hon. Vi har glidit runt lite i byn i det härliga vädret, och så fotade vi lite också. Blir bara mer och mer sugen på en egen longboard, och jag ska köpa en! Och det är snart. Bara jag hittar en jag vill ha, haha.
Fred ut.

can you sing with all the voices of the mountains?


Satte ihop en animering lite snabbt. Glömde ställa fokusen på manuell när jag fotade, så den blev inte så lyckad. Men jag skyller på att jag frös och att jag blev så less på min fjärrutlösare som alltid ska hålla på bråka. Vart tvungen att sträcka mig fram för att det skulle funka varje gång. Suck. Anyway, såg Pocahontas idag och därifrån fick jag idén att göra en animering med en typ... indianhälsning, eller något.

Peace out.

i'm always happy when i have holiday, holidayholidayholiday.

Idag är det påskafton, men min lilla familj firade påsken redan igår. Många kanske tycker att det vore som att fira julafton den 23 december (vilket min familj också gjorde, förra året) men om jag ska vara helt ärlig är inte påsken någon större högtid här hos oss. Vi gör inget speciellt och vi har inga traditioner. Lite godis och påskmat bara. Men trots det måste jag medge att påsken är ganska mysig ändå, och påskmust är ju gott! Haha.
Glad påsk på er!

welcome in freedom.

Påskpysslade för fulla muggar igårkväll och det resulterade en väldigt sen kväll och en morgontrött jag idag. Sedan lyckades jag även glömma att lämna dessa små söta (läs: fula) presenter till mina fina vänner. Haha. Typiskt. Idag för ungefär en timme sedan tog jag påsklov, och resten av kommande dagar och lov har jag ingenting inplanerat. Tar dagarna som de kommer helt enkelt! :)
Peace.

i don't want to be down and i just want to see your face again.

Idag var jag på världens mysigaste fik med två fina vänner. Det var så mysigt och trevligt och roligt och aovaldlncm. Älskade inredningen med massa gamla prylar och olika möbler. Helt osammanhängande men ack så vackert. Nu ska jag påskpyssla och imorgon tar jag påsklov!
Fred.

save the tits and boobies. madrid longboards.

Har funderat ett tag nu på att köpa mig en longboard. Har åkt en del på min fina vän Sannas longboard, och det är faktiskt fantastiskt kul (fast jag är ganska kass men). Det ända jobbiga är ju att de ska vara så dyra. Haha. Men vi får se, kanske köper en begagnad på blocket nu framåt sommarn! Har mina favoriter från Madrid på bilden ovan.
Peace.

did it myself - galaxy/space print on jeans,

Direkt efter skolan for jag och Sanna och köpte lite pyssel på en jättemysig liten pysselaffär. Jag köpte dock bara nitar. Sedan drog vi hem till Sanna och riggade upp med lite plastpåsar och sådant. Pysslade på i cirka två och en halv timme, och på bilderna ovan ser ni mitt resultat! Tanken var att det skulle bli lite galax/rymdigt på något sett, och jag tycker jag lyckades ganska bra faktiskt. Jag är nöjd!

Använde mig av en lilametallic textilfärg köpt på Jala färg för 55:- och litelite vit akryl färg. Plus nitar då. Tänkte göra om detta snart fast på en tröja tror jag, då kanske jag gör en video också!

Peace out.

hot shots with kevin meredith.



På bilderna ovan ser ni en fantastiskt bra bok som jag fick av en fantastiskt fin vän i julklapp förra året (2011). Den innehåller massa fina bilder och tips på hur man kan fota i olika miljöer osv. Kalasbra! Har kollat igenom den massor med gånger och lyckas alltid hitta något nytt. Har lärt mig en hel del från den, kan jag säga, och fått massvis med inspiration! Dessutom har jag blivit mer och mer sugen på att skaffa mig en analog kamera...

we turned off the light and we said goodnight.



Gick ut en sväng just innan solen gick ner. Tänkte fota solnedgången som jag alltid gjort varje år varje årstid sen jag fick min kamera. Har dock börjat inse hur fula bilderna blir och hur o..känsliga de är. Fotade omgivningen lite istället, inget speciellt kanske men det var iallafall kul. Imorgon börjar sista skolveckan innan lovet, endast tre och en halv dag kvar nu!

when you get to the end can you come back and show me the way?


Idag är det första april och jag vaknade halv åtta med halsont. Stannade hemma idag också. Fast det beslutet togs efter att jag klivit upp och ätit frukost, så det var ju ingen mening att tro att jag kunde somna om. Himlen är klarblå ute och nästan molnfri, värsta vårvädret. Idag ska jag plugga röven av mig för på torsdag tar jag påsklov!

Fred.
RSS 2.0