ingen kunde röra oss.

Idag for vi iväg på en liten båttripp trots att himlen var full av oroväckande moln och vinden ven. Vågorna slog rätt hårt men det gick rätt bra ändå, man blev typ bara sjöblöt. Säger bara såhär: tur att det var varmt. Vi hade egentligen tänkt åka runt på 4-5 öar men på grund av vädret så blev det bara 2-3 stycken. Sen stannade vi och snorklade lite, jag (hosthost: våran chaffis) fotade lite med undervattenskameran. Vet inte om det blev något bra dock, det får vi se när jag framkallar rullen när jag kommer hem! 
Här ligger vi blekfisar (notera inte att jag är blekast) och försöker pressa i molnen. Nej, solen, nu får du ta och komma fram!
Fina syster var rätt glad ändå. Det var jag med. För det var jättefint och varmt och härligt ändå.
 
Klockan är snart 18:00 här i Thailand, vi ska börja göra oss i ordning strax och sen ta en tuktuk till stan. Där ska jag möta upp en skräddare som vi pratade med igår. Tänker nämligen sy upp min examensklänning! Så ska dit och testa den då, sen har vi bokat bord på en restaurang på stranden. Nyår är en riktigt stor grej här i thailand, det är fullt med skyltar, pynt och ballonger överallt och det har det varit sen vi kom hit. De tjuvsköt lite raketer igår också. Ska bli spännande att se! Kommer nog försöka fota och filma lite:)
 
Adios.
 
Ps. Långt inlägg, men det är mycket lättare att skriva nu vad vi har gjort än att göra en resumé när jag kommer hem, för då hinner jag glömma mycket! Det kanske blir roligare med lite live-uppdateringar också? ;) Ds.
 
Ps2. Kent har släppt en ny låt som är så bra att jag vill gråta. Ds.

Första dagarna.

Nu är vi framme i Thailand! Tänkte skriva direkt jag kom fram då det fanns internet på hotellet, men det var dock bara på internet café och där kunde jag ju inte lägga upp någon bild! Nu är vi på Krabi, har legat på stranden hela dagen och tagit en tur till Railay beach. Fast jag kan ju inte direkt påstå att Railay var lika fint som jag förväntade mig... Nej, nu ska vi snart hoppa i säng, klockan är tio i elva. Imorgon kliver jag upp tidigt och springer en liten runda, tar en sväng på gymmet (som inte ens har AC!!) och sen ett dopp i poolen. LÅTER TOPPEN!! (Kommer nog dränkas i mitt eget svett men okej)
 
Ha det bra hemma i snöiga Sverige nu, jag uppdaterar så ofta jag kan och hinner!

dan före doppardan, igen.

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Idag var jag och två gosiga på stan och kollade in mellandagsrean. Jag fyndade en spetsig kjol och en ljusgul blus/skjorta från Monki. Sen gick vi på dagobert och käkade lunch och jag och Marie planerade att resa till London och hälsa på våra loverboys till sommaren. Det blir nog bra.
 
Imorgon smäller det. Klockan 10:15 går flyget mot sthlm, och 18:25 går det vidare mot Kina. Sedan några timmar går nästa flyg mot Bangkok! Där övernattar vi och på morgonen åker vi vidare mot Krabi och sen har vi inget mer planerat. Det blir säkert asgrymt. Jag har med mig systemisen (såklart) och dator (såklart) så jag ska försöka uppdatera bloggen med massa bilder då och då. Tänkte också kanske göra någon vlogg då och då? Vi får se!
 
HEJDÅ så länge!
Kram.

julklappar à 2012.

Igår var det julafton, för er som missade det. Jag fick många fina julklappar, har nästan lite ont i hjärtat för att jag fick så mycket fint. 
Jag fick: Mascara från sensai, nagellack och en ring (från fina Marie), prenumeration på tidningen FOTO, nagelkaviar, jättestor och jättefin tekopp + te, kameraobjektiv, presentkort på monki, sminkning på make up store och 1000kr i kontanter.
Sen fick jag även den här superfina tröjan av fina Sanna. Mina vänner känner mig så bra.
Närbild på nagellacket i världens finaste färg och ringen som jag fick av Marie. Plus mascaran jag fick av mamma.
Världens finaste mugg från syster. Ikväll ska den invigas med en massa te <3
Och så kameraobjektivet, ett Sigma 10-20 f4-5,6. Har inte hunnit testa det ordentligt än (i riktigt dagsljus) men älskar det redan. Kan bara tänka mig vilka häftiga bilder det ska bli med detta i Thailand.
 
Det var allt och jag är mer än nöjd. Vad fick ni i julklapp? :)
 
 

julaftonsmorgon.

Idag är det julafton! (som om någon missat det). Jag vaknade för ett tag sedan och nu inväntar jag sista avsnittet av julkalendern. Sedan tänkte jag trotsa vädret och fara ut och åka skidor! Efter det kommer min syster hit och vid lunch kommer även min farfar. Då blir det julbord och Kalle Anka. Eftersom mamma jobbar sparar vi julklapparna till sent ikväll... åh, vill öppna dom nu!
 
Hur ska ni fira jul?

förberedelser inför julfest.

I torsdags hade jag skolavslutning i form av en julfest på skolan.
Jag och några fina tjejor samlades hemma hos Vickan och gjorde oss i ordning tillsammans.
Och ja vi hjälptes åt att sminka och fixa och dona och sånt där.
Vi lyssnade på lite skum julmusik (one direction?) men det var roligt ändå! 
Jag totalfailade med mina lockar så jag blev lite arg, varav den skakika bilden. Nej, skoja. Mina lockar blev helt okej (typ helt platta på ena sidan) och min kamera diggar långa slutartider.
 
Julfesten var rätt rolig, men min klass's (?) framträdande sög och vi skämde nog ut oss en aning. Men det var roligt att träffa alla och dansa och få betygen osv.
 
Kram.

minijul med de finaste vännerna.

Igår firade jag och mina finaste vänner lilla julafton.
Jag slog in mina julklappar i ett inte så juligt presentpapper, men jag tyckte det var fint.
Hemma hos Marre med julgran och glögg och brasa och allt sån mysigt.
Och julfika!
Jag gav bort album med bilder på mig och dem. Det verkade som en lyckad julklapp iallafall!
Och så våran egna lilla julgran.
 
Mysig minijulaftonskväll med mina homies. Fick såklart lite julklappar av dem också men det tänkte jag visa i ett annat inlägg. PEACE OUT och GOD JUL och sånt där.

mysiga vinterdagar.

Här är fem bilder från min instagram (följ mig, @jogerenfisk). Den här veckan har varit ganska lugn och bra och den har gått konstigt fort. Det är som fint att vandra i dr.martens på snötäckta gator, bli blöt i håret, lussa på ålderdomshem, handla julklappar och äta tacos med fina vänner, sitta på max och prata om livet med samma fina vänner hela kvällen, och att dricka varm choklad medan det faller lapphandskar utanför fönstret. Vill inte riktigt att veckan ska ta slut, när den har varit så fin. 

christmas tree.

Konstigt nog så har jag inte riktigt fått nåra riktiga julkänslor ännu. Kanske beror det på att jag åker till Thailand tre dagar efter jul? Jag vet inte. Idag plockade vi iallafall julgranen här hemma! Vi brukar vanligtvis inte ta fram den så tidigt, men eftersom vi i år måste plocka bort den direkt efter jul så kände vi att vi lika gärna kunde ta fram den nu så den får stå ett tag. Har ni tagit fram granen än? :)

twenty to thailand.

Nu har snön äntligen kommit. Minusgrader har vi haft gott om den senaste veckan, nästan lite för många ibland. Fantastiska skidspår har vi också. Åh, vintern är så underbar. Sjutton dagar kvar till julafton och tjugo dagar kvar till thailand. Nu ska jag dricka lite glögg och mysa under en filt. Julen är allt fin.
 
Kram.

lite saknad och lite längtan.


Har gått igenom några londonfavoriter. Saknar det så fruktansvärt mycket. Det är så vackert, fina byggnader, fina bilar (!), underbar dialekt och grym shopping. Vad mer kan man begära? London är helt klart min favoritstad i världen. Det är snart ett år sedan jag var där nu, och jag vill verkligen åka dit igen snart. Men om bara drygt 20 dagar så åker jag till betydligt varmare breddgrader... nämligen Thailand! Längtar.

lite önskningar.

 
Wishlist
Här år då några önskningar jag har inför denna jul. Jag förväntar mig nästan ingenting eftersom vi åker till Thailand tre dagar efter jul, så bara det är ju en asgrym julklapp. Började med detta collage redan vid tre i eftermiddags men jag fick annat att göra och sen har jag haft fullt upp. Nu är klockan allt för mycket så jag ska lägga mig och sova nu. Imorgon väntar två läxförhör/prov och en föreläsning. Hua, är så skolless. Men får härda ut, bara tre veckor kvar nu!
 
Kram.

första advent och massor med brus.

Nu har det gått ett tag sedan sist. Tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg med överdrivet brusiga svartvita bilder såhär den första advent. Nu är vi inne i december, snön faller utanför fönstret och det är bara 22 dagar kvar till julafton. Önseklista? Ja, ni, den ska jag skriva nu. Lägger nog upp ett inlägg imorgon med hela listan klar! 
 
Kram.

 
RSS 2.0