just a little late.


För tillfället ser drömmen ut såhär. Jeansen har jag suktat efter i evigheter men när jag väl bestämmer mig för att slå till så slutar de säljas här. I min lilla håla. Skorna blir mina till våren, can't wait ♥

// Dr.Denim // Palladium //

teenager posts.

Word.

not any day but today.

Och nu är den klar! Ritade färdigt det allra sista idag sista timmen. Tänkte ju börja om helt från början, men idag när jag satt framför ett vitt papper fanns plötsligt inga idéer alls. Så ja, jag bestämde mig för att avsluta den här. Tog väl cirka 5 timmar totalt, ritad med vanlig blyerts och stumpers på A3.

blurry blue bokeh.


Bild från London.
Var som sagt i Haparanda i helgen. Därav knasig uppdatering. Men nu är jag back on track. Är helt slut efter helgen så nu ska jag sova, skönt med sovmorgon imorgon.
Peace.

runway dreamz.


// Kan Dee // Kan Dee // RunwayDreamz // Dr.Martens //

simpel.


Har varit lite knåpigt met bilder nu på senaste tiden då min hårddisk varit full. Idag kom pappa hem med en ny hårddisk på 460GB, så håller på flytta över lite program och filer/bilder. Cirka 20GB bilder, jomen tjena. Dock mycket gammal, från den tiden då jag inte kunde rensa. Anyway, far till haparanda i helgen så kan bli knas uppdatering.
Peace.

mei.



Dör lite av den här målningen. Och nej, den är såklart inte min. Har dock glömt vad hon som gjort den heter, hittade den i arkivet såatt ja. Anyway, amazing.

one another.

weheartit.com

london pt 1.






Alla kanske inte märkte det. Men mellan den nionde och trettonde december var jag i London med min kära syster. Har inte hunnit visa bilderna än, så tänkte jag kunde göra det. Längtar redan tillbaka, och mitt drömresemål är fortfarande London.. igen. (♥)

from above.


Glömde visa den här igår. Min favorit bild av alla bilder, actually. Älskar hur den är så mysig och mörk, men ändå ljus. Och blurrig.
Fred.

schess.




Rotade i en låda härom dagen och hittade detta gamla schack spel. Tänkte direkt att det måste jag fota. Och idag tog jag tag i saken och sagt vart gjort. Kommer ihåg när min klass deltog i Schack fyran för fyra år sedan. Kan inte fatta att det är så länge sen. Saknar nästan mellanstadiet. Nästan.
Peace.

mysterious.

image description
Började rita på den här teckningen i måndags förra veckan på skolan. Har bild som elevensval och just nu får vi göra lite vad vi vill. Fortsatte idag, och såhär långt har jag kommit hittils. Jag har ingen aning om vad hon har på kinderna, det bara blev nåt. Känns dock som att bilden i övrigt blir för enkel, funderar på att göra en större förändring eller börja om.
Peace.

information.

Den är bloggen finns mest för att jag vill kunna visa upp mina bilder. Dela med mig. Jag vill visa det jag skapar, jag vill finna motivation och inspiration. Och jag vill inspirera er, som läsare. Sen om jag lyckas eller inte är väl en annan femma.

Utöver bloggen finns jag på twitter, instagram och we♥it, där ni kan följa med mig på mitt livs resa. Klicka bara på länkarna nedan för att komma till mina ovanstående sidor! Peace. 


along for the ride.




Lånade den här boken ganska spontant från skolans bibliotek här i veckan. Visade sig att den var grym! Läste de 11 sista kapitlena (?) igår vilket var detsamma som 354 sidor. Älskar hur man blir beroende av en bok och allt man vill är att läsa. Underbart. Boken heter på svenska " Mycket mer än så " och är skriven av Sarah Dessen.

blanc.

Känns ganska tomt just nu. Allt. Min pappas faster dog i veckan. Sorligt, tänker ni. Beglagar sorgen, liksom. Men jag kände henne inte, så jag är väl mer ledsen över att min pappa och farfar är ledsna. Fast det flyter på. Allt. Som vanligt.

dragonic.

Min dunderbara tribe hood som jag är galet kär i. Lite akward men söt, ganska jag. Tecknade en teckning (haha?) till min fina vän Sanna här i veckan eftersom hon fyllt år. Glömde fota den, men om hon läser det här kanske hon kan göra det. Peace.

bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

it will be.



Jag hatar ångest. Det borde inte få finnas. Folk mår ju bara dåligt av det. Usch, fy, blä.

so far away but still so close.


Kanske blir borta över julen 2012. Kanske. Hoppas.

wishes.



Känner mig lite som en modebloggare just nu. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag har plötsligt börjat älska klänningar! Och byxdressar, för den delen. Jag önskar att jag bara kunde riva ut min garderob och fylla den med en massa nytt och fräscht. Har redan börjat fundera på skolavslutningskläder...

deep in the forest.




our winterland.



Och termometern visar plus minus noll.

keep it tight.



Det finns ett enkelt svar. Du är varm när jag är kall. Du tar så lite plats, jag tar allt. Du gav mig en chans att säga allt det jag aldrig sagt och du gav mig en chans att ge dig allt det jag aldrig ger dig. Men jag var för feg.

-kent

somewhere on the road.


Passerade här den 18 juli klockan 13:29 år tvåtusenelva. Passerade dig. Jag passerade dig medans du befann dig ytterligare 62 mil härifrån. Och du anar inte hur gärna jag ville stanna
och vänta på
att du skulle komma
hem.

expectations.


Hon älskar kläder, skor, design och inredning men är inte ett dugg intresserad om vad som är modernt eller "inne". Hon har två små söta undulater och hon bor i ett rum på 12 kvadrat. Hon har två fönster och ett tak. Hon klär sig lite som hon själv vill och älskar allt som är unikt. Hon hatar rosa men gillar det ändå. Hon åker längdskidor minst fyra gånger i veckan och hon är i åldern mellan tio och tjugo. Hon är från norrland och hon gillar palt. Hon älskar att lära sig något nytt och att lära andra. Hon har en stor passion för fotografi, konst och musik. Som många andra i hennes åldersgrupp går hon i skolan varje måndag, tisdag, torsdag, onsdag och fredag förutom när det är lov. Hon är rädd om pengar och värdefulla ting, men inte snål, och hon älskar att göra andra glada. Under hennes livstid vill hon rädda världen, bli vegetarian, delta i OS, ha en familj samt bo utomlands. Hon vill resa runt jorden och hon drömmer om att bli... ja, vadå? Hon drömmer om att kunna leva på sin konst och sitt skapande, och hon vill samtidigt kunna hjälpa andra. Vem är hon?

Jo, hon är jag.


Uppdaterat senast: tjugosjätte mars tvåtusentolv.

Musik

Än så länge har inga inlägg publicerats i denna kategori.

Inspiration

Än så länge har inga inlägg publicerats i denna kategori.

Konst

Än så länge har inga inlägg publicerats i denna kategori.

Fotografi

Än så länge har inga inlägg publicerats i denna kategori.

2012

| JANUARI | FEBRUARI | MARS | APRIL | MAJ | JUNI | JULI | AUGUSTI | SEPTEMBER | OKTOBER | NOVEMBER | DECEMBER |

RSS 2.0