flytt.

flyttar.

vi ses i drömmarnas land.

I helgen tvingade jag pappa att laga våran gamla symaskin från stenåldern. Har länge tänkt att jag ska sy något, men har liksom inte haft möjligheten förrän nu. Och nu, nu försvinner ca alla idéer. Hur som helst testade jag att sy om en ful gammal tröja/t-shirt till ett linne här om dagen, men det sket sig. Idag sydde jag om ett gammalt linne till en bandeau, och det blev faktiskt bra! (ni märker att jag håller hög svårighetsgrad va...)

aprilblomster.

Idag har jag och mammsen min varit och handlat lite blommor och frön inför sommaren. Drog med mig kameran dessutom, och ja, medan mamma kollade ut vilka sticklingar hon skulle köpa var jag mest intresserad av att fota allt och inget. Åkte även förbi mediamarkt för att känna och klämma på en ny kamera, för ja, det börjar bli dags nu. Min kamera börjar se sina sista exponeringar nu, och jag suktar mer och mer efter en Nikon D7000. Men, det är en dyr liten pryl, så vi får se. Håller ögonen öppna efter något begagnat, iallafall. Kram.

vårglass.

När solen lyser utanför fönstret och termometern stigit över nollan får man faktiskt fira med varma hallon och glass. Japp. Jag längtar som en tok till sommaren nu vilket ni kanske förstår då jag tjatar om det i nästan varje inlägg. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? 

första april.

Bild från en solnedgång för några dagar sedan...
Idag är det första april men jag tänker inte dra till med något april-skämt inte. Ännu en underbar dag, iallafall vädermässigt. Slitit som ett djur i skidspåret och ikväll tänker jag laga våran gamla symaskin och till veckan kanske jag börjar sy något. Åh, är så ivrig nu. Känner att inspirationen börjar komma i samband med våren och detta fantastiska väder. Nu kan det bli sommar, tack.
RSS 2.0