detta väder.

HOLA COMO ESTAS?!?!?!
Igår kom sommaren, litegrann. Hängde på stranden med en viss Lind och sen drog vi till hennes altan och stekte spindlar och gosade grädde. Lite sånt där. Idag är vädret också på topp, helt galet varmt. NÄSTAN FÖR VARMT.
Och alltså ja solen är för tillfället bakom några moln och det är därför jag tar tid till att sitta inne och skriva det här. MEN NU SKA JAG SPRINGA UT IGEN HEJDÅ.

Sommarvärme

Hola mes amigos! Idag är äntligen sommaren här. Kan knappt tro det. Satt ute och solade på morgonen men sen kom en geting och ville mysa, så nu ligger jag inne i min säng och typ hör ingenting. Ska nog dra ut en sväng på brädan nu, peace out!


en lördag i juni.


Imorse när jag vaknade var jag ungefär såhär glad för det var soligt ute efter allt detta regn som öst ner dem senaste århundronden.

Jag for ut och sprang i de fina soliga vädret och efteråt kände jag mig såhär duktig. Alltså det var ju bra.

När jag hade tryckt i mig fjorton liter vatten och hundrasjuttotvå gram marängtårta med jordgubbar så slog jag mig ner och tog fram mina fina pennor och tecknade lite. Och alltså ja mitt hår ser ut som ett as men somliga duschar faktiskt efter de tränat.

PEACE.

RSS 2.0