christmas tree.

Konstigt nog så har jag inte riktigt fått nåra riktiga julkänslor ännu. Kanske beror det på att jag åker till Thailand tre dagar efter jul? Jag vet inte. Idag plockade vi iallafall julgranen här hemma! Vi brukar vanligtvis inte ta fram den så tidigt, men eftersom vi i år måste plocka bort den direkt efter jul så kände vi att vi lika gärna kunde ta fram den nu så den får stå ett tag. Har ni tagit fram granen än? :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Jag tycker att din design är jättefin, sådär enkel men bra. Jag skulle gärna vilja ha en liknande, men har ingen aning om hur man gör. Den jag har nu är bara väldigt oproportionerlig. Skulle du vilja hjälpa mig, med en färdig design eller bara berätta vilka koder man använder sig av? :)

Svar: Hejhej! Tack, fina du. Jag har en ganska enkel design liggandes, om den kanske skulle vara något? Den finns här: expectations.blog.se/simpleclean ! (bilden i menyn är inte seriös, hehe). Du kan självklart lägga din egen stil på den genom att ändra lite färger och typsnitt och sådant. Det är bara säga till så skickar jag mallarna till dig, eller om du var ute efter något annat så kanske jag kan fixa det! :D
Jenny None

2012-12-10 @ 10:01:05
URL: http://hagbemma.blogg.se
Postat av: Emma

Den är jättebra verkligen! Åh vad snällt, du får gärna skicka mallarna till min mail som står ifylld, tack så mycket!! :)

2012-12-10 @ 20:01:01
URL: http://hagbemma.blogg.se
Postat av: Liie

Åh vad mysig gran! Härlig att dra till Thailand också, inte lite avis! ;)

2012-12-13 @ 02:26:22
URL: http://liie.se/
Postat av: Irini Vanessa Argiri

Hej igen! Har börjat använda din design igen och jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig en sak. Hur minskar jag utrymmet mellan inläggsrubriken och inläggstexten och utrymmet mellan inläggstexten och kommentera, permalink osv. ? :) kram

2012-12-16 @ 14:48:28
URL: http://irinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0