le för mig.


Snubblade över den här bilden i någon gammal bildmapp på datorn och redigerade upp den lite. Me like.


Passar på att delta i Denises tävling samtidigt. Temat är glädje och jag tävlar om en värdecheck hos tvspelsweb värde 200kr. Om jag vinner vill jag vinna detta ! Jag antog att många kommer ställa upp i tävlingen med en bild på ett leende ansikte, och visst, det förmedlar väl glädje det med. Men jag valde att istället välja en bild som betyder glädje, som är glädje, för mig. Och det här är en bild på publiken till Håkan Hellström och det var en av dem bästa dagarna i mitt liv. Dessutom hade jag två väldigt fina vänner med mig!

the true meaning of life.

Idag har jag varit lite forever alone under morgonen men lyckligtvis kom min parallellklasskompis Johanna och räddade mig, vi fick skriva prov och springa runt i skolan och leta lärare och skrivapparater och rektorer och så vidare så vi missade alla våra lektioner men det gjorde inget för vi är ganska bäst ändå. Cyklade hem i min plisserade kjol och frös som ett as eftersom vädret bestämde sig för att idag, när Jenna ska ha kjol, då ska det vara storm och orkaner och nästan regn, men det gick bra och jag är ju hemma och alive. Allt detta resulterade i att jag drog på mig en tjockiströja för 99:- och satte mig i ett hörn för att ta kort på mig själv. Nu ska jag göra den grejen som hela livet går ut på, nämligen äta.

great times.

En vacker dag som denna bjuder jag på den här finsöta bilden på moi och Sannabanan. Jag kommer inte ihåg om jag visat den förut? Annars får ni väl se den nu. Fint.

run run run.

Idag har jag sprungit ferruformmilen i Luleå för första gången och det var dödligt varmt. Det gick bra till en början, men i slutet trodde jag seriöst att jag skulle avlida. Tog mig i mål och fick en tid under en timme, vilket var mitt mål så det var väl bra. Nu ska jag ut och sola i fin vädret, har redan fått en liten bränna men mer ska det bli!
Peace.

cut into several pieces, impossible to put back together.

Har varit helt full av kreativitet nu när våren och snart sommaren har kommit. Blir helt sprängdfylld med massa idéer när allt nytt och fint växer och skapas ute i naturen. Måste verkligen fara och köpa lite material så jag kan sätta mig och pyssla någon dag. Så länge klippte jag sönder en t-shirt idag. Klippte av ärmarna lite så det blev ett linne. Inte helt perfekt kanske, men ändå bra! :)
Peace.

do you remember what we used to say?

Idag har varit byns soligaste och varmaste dag för i år! Det har varit sinnessjukt varmt ute, och otroligt nog hade vi halvdag idag. Slutade alltså halv tolv! Har legat i solen några timmar, sedan har jag åkt longboard i bara shorts och linne ända tills det var dags att käka middag. Så underbart härligt.

there was a time when i was absolutely sure.

För någon dag sen byggde jag ihop våran gamla vinylspelare som stått på vinden och dammat i flera år. Lyckligtvis funkade den, vart endast tvungen att köpa ett nytt stift och nya högtalare. Åh, nu måste jag bara hitta massa bra skivor också.
Peace.

i am bulletproof.


Igår mina vänner var en bra dag. Helt grym. Skrattade sönder på skolan med min fina Marie, vi hade så kallat "torgmöte" och fick rysningar av världens grymmaste Cornelia och sen på kvällen for jag ut och åkte longboard med världens bästa Johanna och Sanna. Plus att gjorde mitt första longboard fall och typ vricka/stuka handleden.
Peace.

lattituder och longituder hur vet jag vad som är rätt?



Igår var jag och min fina vän Johanna in till storstaden och gled runt på våra brädor. Det var typ mysigt. Nu är långhelgen slut och imorgon är en ny vecka. Nu är sommarlovet sjukt nära, endast tre skolveckor kvar!
Peace.

säg aldrig ja när du menade nej.


Och så har vi resultatet från igår. Lite ledsamt sådär men aa. Blev typ inte alls som jag tänkt mig men det var en rolig grej ändå. Har även lärt mig lite nytt i photoshop och sådär så helt onödigt var det inte att gå ut i shorts i spöregn. Haha. Menmen, nu vill jag jättegärna höra era åsikter! :)

Fred.

behind the scenes.


Var ute och fotade igår i spöregnet, mysipysi typ. Nämen det var jävligt kallt och blött osv. Lägger upp bilderna senare idag tror jag. Blev inte precis som jag tänkt mig men nästan. Aja, ska redigera dem lite sen slänger jag upp dem, ki?

Peace.

one of the sweetest things in life.


Gårkvällen spenderades med mycket roligt sällskap, nämligen Tove och Johanna. Först gled jag och Johanna runt i byn på våra brädor nån timme - det var så galet härligt! Kändes verkligen som sommar, man kunde åka utan jacka och Johanna åkte till och med i t-shirt! Sjukt. Sedan kom även Tove och då for vi till henne och åt lite jordbubbar och grädde och turkisk yoghurt och hade det allmänt bra. En bra onsdag helt enkelt!

Peace out.

walking the extra mile.

Har suttit på en kalasbra fotoidé hur länge som helst men aldrig riktigt haft möjligheten att fota den eftersom den inte innehåller någon snö. Och ja, här har snön stannat kvar ganska länge men nu börjar det mesta vara borta. Anyway, för en vecka sen fick jag ytterligare en idé som jag tänkte fotat igår. Men ja, den krävde regn och såklart slutade det regna just när jag skulle fota. Typiskt. De båda idéerna planeras faktiskt att fotas i "skogen" på bilden! Juppjupp.

Peace.

i made up a plan before you even noticed i was gone.



Skolavslutningen är nära, riktigt nära, och jag sitter och skissar och planerar inför nästa skolavslutning. Fastän jag inte alls har någon talang för att sy så tänkte jag ge mig på utmaningen att sy en egen balklänning till nästa år! Här uppe på bilderna ser ni ungefär vad jag hade tänkt mig, fast sen hur resultatet blir får vi la se. Stanna kvar ett år så lovar jag att lägga upp en bild på bloggen, haha!

Peace out.

we can burn brighter than the sun.



Två bilder från London. Gud vad jag saknar London, vill bara åka dit igen och igen och igen. Hör på typ radion hela tiden hur det är tävlingar där man kan vinna en resa till London och åh vad jag blir avundsjuk. Fastän jag redan har varit där så är det fortfarande mitt drömresemål. Det skulle vara helt underbart att åka dit till sommar och kolla på OS ♥

once upon a time.


Hade faktiskt rätt, himlen sprack upp och nu skiner solen! Dock blåser det ganska hårt men. Drar nog ut med brädan nu igen. Ikväll vankas go'middag och systeryster kommer hit och äter! Mys.

you just gotta keep rolling.


Vaknade lite för sent idag, men ibland måste man väl få sova ut. Har varit ut en sväng med brädan och åkt, fast sen började jag känna några vattendroppar så jag drog mig hemåt igen. Nu ser det dock ut som att himlen håller på spricka upp lite, så kanske far ut sen igen!

Peace out.

det ekar tomt i trappuppgången.


Jag vet att det har varit lite dött här på bloggen. Har helt enkelt inte haft varken inspiration, lust eller tid. Jobbar ju från halv nio till fyra och direkt man kommer hem så orkar man ingenting. Men i helgen hoppas jag på att det ska bli ändring! Är ju ledig och förhoppningsvis blir det lite bättre väder (så kallt med regn hela tiden).
Peace out!

lilla sol i solens solsken.


Sista dagen på förskolan förra veckan tog jag ju med mig kameran och fotade de små barnen. Saknar dem redan. Den här veckan har jag ju flyttat över till en annan förskola men jag måste säga att jag gillar den förra mycket bättre! Mitt favoritbarn därifrån bor faktiskt på kvarteret bredvid, nästan så att man vill gå dit och leka haha.. (fast hur creepy vore inte det?).

Peace out amigos.

rick and dick.

Förra veckan köpte jag en begagnad longboard på blocket och idag landade en avisering i brevlådan! Har hunnit åka en sväng och älskar den redan. Åhåhåh. Min lilla bebis.

vinnaren i fototävlingen.

Alla bidrag som lämnats in till tävlingen har vart jättefina och fyllda med vårkänslor. Men alla kan ju inte vinna, och det har varit ganska svårt att välja en vinnare. Till slut stod det mellan två bidrag och då gick jag lite på personen och själva bloggen - vilken jag gillade mest. Och jag kom fram till... Denise!

Här är Denise's vinnarbild och jag tycker den är jättefin och full med vår :D



Dessutom är hennes blogg kanonfin och hela hon verkar så snäll och fin och rar och gud vet vad. Grattis! Jag har skickat ett mail till dig och snart kommer du få ett mail från tvspelsweb med en rabattkod på 150kr :)

klängbart ministativ.

Något som står högt upp på önskelistan just nu är ett sånt här klängbart ministativ. Det vore ju helt perfekt att ha när man är ute och fotar eller filmar. Det är ju så litet och smidigt och man kan klänga fast det i princip var som helst. Perfekt i mina ögon. Dessutom är det inte alls dyrt heller, det kostar endast 99kr (!) på tvspelsweb.se!
HÄR är en länk till stativet. Peace out.

storm.


Det är vräkt ner snö hela dagen och samtidigt stormat. Fattar inte. Det är den femte maj och vädergudarna beter sig som om det vore december. Usch. Anyway, hade inte mycket annat att komma med. När jag skulle sätta mig i bilen tidigare slog jag i huvudet i kanten på bilen och samtidigt for dörren igen och slog mig på andra sidan av huvudet. Har nu värsta feta bulan ovanför vänstra örat och det gör svinigt ont när jag ler... Inte kul. På måndag kommer roligare saker och jag hoppas verkligen att snön inte stannar. Ikväll avslutas fototävlingen så ni som inte anmält er, gör det!

Peace out, my friends.

i parken vi hängde som barn.


Den här veckan har jag och min vän Marie varit på praktik på en förskola här i byn. Alla barn var jättesöta och det har varit väldigt kul (och jobbigt). Idag var sista dagen och nästa vecka flyttar vi till en annan förskola. Medans barnen byggde pussel lekte jag och Marie lite... haha. Så kul man kan ha.

Måste påminna er om fototävlingen som avslutas redan imorgon, har fått in en del biddrag men jag hoppas det finns fler som vill delta! Klicka HÄR för att kolla in tävlingen och delta :)

det vore korkat att inte ge det en chans till.

Dessa fina väggord har jag precis satt upp på min vägg ovanför sängen. Mamma budade hem dem på tradera för gode längesedan (för endast 19kr!!!), blev jätteglad när jag såg att de var i brevlådan när jag kom hem. Det har varit helt tomt där förrut så inget annat kunde passat bättre. Så underbar musik, så underbar text. Kent <3

on a sunday-tuesday day and the first of may.

Valborg spenderades med Johanna, Tove och Matilda. Vi var ett tag på sundis men sedan drog vi till Johanna och kollade på film. Ingen brasa i år, tyvärrrrrr. Idag är det tisdag fast söndag och jag roar mig med Hungerspelen. Jag har inte alls läst speciellt mycket och jag är redan fast! Någon av er som läst böckerna/filmen?
Peace out.
RSS 2.0