paus.

Ja, jag skulle uppdatera under helgen. Ja, jag hade tid. Ja, jag kunde ha gjort det. Gjorde jag det? Nej. Vet inte vad som händer. Kanske behöver ett riktigt stort break med bloggen? Kanske lägger ner den helt för ett tag? Jag tror det blir så. Jag måste få fokusera på annat och själv känna när jag är redo att komma tillbaka. Inte sätta några datum eller tider eller planer. Ni får jättegärna följa mig på bloglovin (finns länk i menyn) så ni hänger med när jag kommer tillbaka. Vi ses. Snart hoppas jag.
 
Kram.

en ny medlem i lilla apple familjen.

Idag hände något jätteroligt på skolan. Vi fick oss nämligen varsin skoldator! Det har varit mycket tjorv med skoldatorerna hela terminen, men nu har vi äntligen fått var sin egna lilla MacBook. Tre stycken i min klass hade turen att få en helt ny MacBook Air, men vi resten fick nöja oss med begagnade vanliga MacBooks. Men jag är iallafall supernöjd! Min nya lilla bebis. Idag åker jag bort på träningsläger, men självklart följer datorn med så jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott jag kan/hinner. 
 
Peace!

lite halloween i efterhand.

Marre tvingade mig att lägga upp den lilla mängd foton jag tog under våran lilla halloweenkväll. Fotade bara med lillkameran så blev inte dom bästa bilderna, och dessutom har jag redigerat dom lite. Men jag gillar när det är lite småsuddigt och småbrusigt och gammeldagsigt. Vill ha en analog kamera so badly alltså. Ge mig en. Nu.

frozen smoothie

Smoothie är bland det bästa som finns. Vanligtvis brukar jag ha mjölk, yoghurt och frusna bär men på senaste tiden har jag skippat mjölken för att den inte ska bli så rinnig. Idag hade vi ingen yoghurt hemma utan endast litelite fil, så jag körde på mycket hallon och lite fil. Blev supergott!

and so the lion fell in love with the lamb.

Gissa vad jag ska göra ikväll? Jo, se nya twilight filmen! Är superduper taggad. Jag och Marie ska på twinight, alltså både första och andra delen av sista filmen Breaking Dawn. Del två börjar vid midnatt, så det blir inte många timmar sömn inatt.. Men det ska bli riktigt kul! Nu ska jag åka och träna och sen ta plats i biostolen... åh, vad jag är glad.

to be back.

Har varit borta länge nu, en vecka typ. Det började med att jag glömde bort att blogga några dagar, sen fortsatte det bara. Jag har inte knäppt en enda bild sen mitt senaste inlägg och jag har inte haft ett piss att blogga om. Och jag måste erkänna att det har varit rätt skönt. Fast det gör ju ändå lite ont att lämna bloggen tom, den blir ju så tråkig. Men ja, jag ska nog ta tag i fotograferandet igen och då blir det förmodligen lite bättre bloggning. 
 
Peace out.

we are the kids with the hungry hearts.

Igår hade jag en jättefin och mysigt eftermiddag och kväll! Förmiddagen vill jag inte prata om. Anyway, firade halloween lite i efterskott så som vi svenskar brukar göra. Spökade ut mig lite, såg på skräckfilm och åt massor av godis med mina fina vänner. Idag är sista dagen på lovet och imorgon börjar helvetet igen... men snart är det jullov! :D
 
Peace.

jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö.

Har inte många ord att skriva. Har börjat skriva dikter igen, det känns konstigt men bra. Höstlovet är typ nästan slut och jag längtar lite tills skolan börjar igen. Som vanligt under alla lov. Anyway. Halloweenfirande imorgon och jag är superpepp.
 
Peace.

black awesomeness.

 
black awesomeness
Drömmer om massor av snygga kläder, accesoarer, smycken och skor. Vill ha superduper mycket men just nu håller jag hårt i mina pengar. Har blivit alldeles för slösig den senaste tiden så nu ska jag försöka spara ett tag. Idag provade jag sminka mig lite inför kommande halloween-träff som jag och mina närmaste ska ha till helgen. Är så pepp!
RSS 2.0