ackreditering.

Igår var jag ju som sagt på Musikens Makt i Luleå, och jag hade lyckats fixa fotopass! Det var skitgrymt men jag kände mig pytteliten bland alla proffsfotografer med sina proffskameror. De hade liksom skitstora kameror, skitstora objektiv, och dessutom flera kameror var (!) och där kom jag med min lilla D60 och 50mm. Haha. Men det var skitskoj! Någon annan som fått ackreditering någon gång? :)

Kommentarer
Postat av: Lisa Axelsson [Fotoblogg]

Åh vad kul!
Själv har jag aldrig försökt, men har fotat från publiken några gånger och tyckt om det. Speciellt när man ha fått ha vilket objektiv man vill!
Hur gjorde du? Och blev det några bra bilder? :)

Svar: Jag har också fotat från publiken tidigare, men tyckt det var lite jobbigt eftersom hela publiken ofta rör på sig (inklusive en själv). Nu tog jag en liten chansning, mailade arrangören och frågade om jag kunde få tillåtelse att fota (visste cirka ingenting om ackreditering). De frågade mig om jag hade någon portfolio de kunde titta på, men det hade jag inte. Men de svarade ändå att de fixat ett fotopass åt mig vilket var skitkul! Det här var ju dock en rätt liten gratisfestival, på en större festival hade jag ju inte haft en chans... har läst också att för att få ackreditering måste man (nästan alltid) ha någon man jobbar åt, typ pressen. Men på småfestivaler kan de göra undantag! :D Men det är ju helt klart värt att söka, jag drog till med någonting om att "alla måste ju börja nånstans", och det verkade gå hem haha.
Fick några hyfsade bilder. Kan väl inte säga att jag är toknöjd, är ju liksom första gången jag fotar festival/konsert på "riktigt". Men några bilder vart som sagt rätt bra! De flesta blev rätt mörka, speciellt när jag fotade Markus Krunegård som började spela först 00:30! Då var det ju kolsvart ute...

Jag lägger upp lite bilder från någon spelning imorn, sen fyller jag på under veckan. Du kan ju kolla in om du vill se hur det blev :D

Jenny None

2012-08-19 @ 20:35:01
URL: http://fotosaken.blogg.se/
Postat av: Emma

Har veckans blogg just nu och skulle vara roligt om du ville vara med där! :)

Direktlänk; http://tomson.blogg.se/2012/august/bli-veckans-bloggare.html#comment

2012-08-20 @ 09:24:54
URL: http://tomson.blogg.se
Postat av: Josse

Hej!
Skulle bara fråga hur det går med min design? :)

Svar: Hej! Har börjat lite smått på den men den är inte riktigt klar än... har kommit igång med träningar och skolan nu så det är lite stressigt, men jag försöker hinna så gott jag kan :)
Jenny None

2012-08-20 @ 11:45:51
URL: http://jossesfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0